drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single Colinda - Ik Hou Zo Van Jou !

Opnemen in een andere studio, de keuze voor het levenslied, samenwerking met platenlabel Nationale Artiesten Parade en met Frank Verkooyen werken aan een voor haar nieuwe sound en stijl; zangeres Colinda presenteert zich in 2019 met nieuw elan! Na jaren van relatieve radiostilte maakte de nu 49jarige zangeres in 2010 haar comeback nadat ze in de tachtiger en negentiger jaren solo furore maakte, maar ook naast Jan Verhoeven bij het alom geroemde Holland
Duo. De afgelopen episode heeft de in Tilburg woonachtige Colinda haar publiek veelal vermaakt met feestmuziek. Liedjes als ‘Breng Me Nog Eenmaal Naar Huis’, ‘Dat Komt Allemaal Door Jou’, ‘Hield Jij Van Mij Of Van Mijn Centen’, ‘Adios, Tot Ziens, De Groeten’ of ‘Dat Heb Ik Allemaal Voor Jou Gedaan’.. ze zorgden voor feest in de zalen en kroegen. Drie jaar geleden vierde de zangeres haar jubileum vanwaaruit het dubbelalbum ‘30 Jaar Colinda’ ontstond, maar nu is ze helemaal klaar voor een nieuwe stap in haar carrière. Ze gaat zich volledig richten op het pure levenslied en doet dit dus in samenwerking met Frank Verkooyen en studio The Boom! Music in Breda. ‘Ik Hou Zo Van Jou’ is het even verrassende als gevoelige maar bovenal boeiende eerste resultaat van de muzikale switch van Colinda. Geschreven door Vinzzent en Frank van Etten en dus geproduceerd door Frank Verkooyen, presenteert ze nu een liedje dat bij velen aanleiding zal zijn voor het ontstaan van kippenvel. ‘Ik Hou Zo Van Jou’ is binnenkort o.a. verkrijgbaar bij de downloadshops en te beluisteren via te streamingsdiensten. Gewoon doen !

Bekijk hier de videoclip : Colinda - Ik Hou Zo Van Jou

Website : :  www.zangerescolinda.nl 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren