DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Eveline Cannoot : Zeg Me Hoe !

Eveline Cannoot is succesvol in Nederland en Vlaanderen. Naast zangeres is deze sympathieke blondine ook presentatrice bij MENT TV. Als zangeres staat ze vele malen per week ergens op een podium haar fans te bedienen met haar nummers. En dat succes is niet alleen live ook haar singles gaan super goed en staan steevast op de playlijsten van menig radiostation. Haar vriendin Sabien Tiels schreef voor haar het succesvolle “Alles” en nadien liet ze weten nog een ideetje te hebben.
Ze stuurde “Zeg me hoe” door en Eveline werd er stil van… “erg herkenbaar” was haar eerste reactie. “Een krachtig verhaal vol emoties en twijfel” en Eveline nam het nummer op en het kreeg een plaats op het recente album “Hartslag” dat in april 2018 het levenslicht zag. “Zeg me hoe” heeft iets mysterieus en is vanaf vandaag als single verkrijgbaar en aan te vragen bij de favoriete radiozender(s)
Deze single zal wederom een bijdrage gaan leveren aan de uitbreiding van de fans die Eveline in de jaren heeft opgebouwd.

Beluister hier het nummer : Eveline Cannoot - Zeg Me Hoe

Website : www.zangeres.evelinecannoot.be
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.