Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Languit op het strand vrolijke nieuwe single Evert Wolters

EMMEN – Zanger Evert Wolters zijn nieuwe single ‘Languit op het strand’ past goed bij zijn persoonlijkheid. “Ik ben zelf ook altijd vrolijk en dit is een vrolijk nummer.” Wolters staat inmiddels bekend om zijn vrolijke en uptempo nummers. Dit nummer past precies in het straatje van de Emmenaar.
De single lijkt qua idee op zijn eerdere single ‘Hey hey Helena’ en beide zijn geschreven door Martin Sterken en Evert zelf. Het gaat over vakantie aan het strand, maar wel in Nederland. Tekstueel gaat het niet over buitenlandse vakanties met Griekse bouzouki, maar de bouzouki komt wel terug in de muziek. ‘Languit op het strand’ is de voorloper van Evert Wolters zijn eerste album. Op het album komen verschillende kanten van de zanger aan het licht. Naast vrolijke nummers is er ook ruimte voor onder andere een ballad. Uiteraard komen er ook eerdere hits, zoals Ik ben nog steeds op jou verliefd, Vannacht en Hey hey Helena op te staan.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren