DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Van Dik Hout viert 25-jarig jubileum met tour en single !

Van Dik Hout bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en viert dat met een nieuwe single en clubtour. De nieuwe single is getiteld ‘Eén nacht eeuwigheid’ en is vanaf vandaag beschikbaar via streamingdiensten en op vinyl. Ook kondigden ze een clubtour aan in mei met shows in Den Haag, Groningen, Utrecht en Eindhoven. Tickets voor de shows gaan zaterdag 5 januari om 10:00 uur in de verkoop via de websites van de zalen.

De nieuwe single ‘Eén nacht eeuwigheid’ is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt. Bijzonder is ook dat de band tijdens de clubtour in mei integraal het debuutalbum ‘Van Dik Hout’ zal spelen uit 1994 met hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’. Zanger Martin Buitenhuis kijkt uit naar het jubileumjaar dat vananavond wordt afgetrapt in een uitverkocht Paradiso: “Na vijfentwintig jaar beleven we de optredens nog net zo intens als in het begin. Het is een sensatie om een geweldige avond met het publiek te hebben. Zoals vanavond in een uitverkocht Paradiso. Het is mooi dat we in ons jubileumjaar wat terug kunnen doen voor onze fans door nieuwe muziek uit te brengen en een clubtour waarbij we integraal ons debuutalbum zullen spelen. We kijken er heel erg naar uit!”

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’ en scoorde later ook hits als ‘Alles Of Niets’en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. Als gelegenheidsformatie De Poema’s met Acda & de Munnik werden grote hits gescoord als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. Van Dik Hout stond op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA en deed talloze club en theatertours door Nederland. In 2002 speelden ze op het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en koningin Maxima in de Amsterdam Arena.

===========================
Clubtour 25 Jaar Van Dik Hout
3 mei – Effenaar, Eindhoven
7 mei – Vera, Groningen
8 mei – Tivoli De Helling, Utrecht
9 mei – Paard, Den Haag

Single ‘Eén nacht eeuwigheid’ is vanaf vandaag beschikbaar via alle streamingdiensten en op 7”vinyl.

Bekijk hier de videoclip : Van Dik Hout - Één nacht eeuwigheid

Voor meer informatie kijk op www.vandikhoutdeband.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.