Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Desiree Surie brengt 2e Single uit : Simply The Best ( Remix 2019 ) !

Na haar 1ste Debuut Single in 2018 ( If I Can’t Have You ) komt Desiree Surie nu 2019 met haar 2e Single ‘’ Simply The Best ‘’ .
Simply The Best is een cover van het origineel van Tina Turner, echter is Desiree met een verfrissende nieuwe versie gekomen.


Brad Grobler heeft wederom de productie in handen genomen en heeft de ‘’ vernieuwde ‘’ Simply The Best in een modern Dance / Pop jasje gestoken.

Desiree is een graag geziene Zangeres op gelegenheden, in 2018 mocht ze op o.a. de volgende Events performen: Denny Braaf Concert , Silverdome Zoetermeer , Crazyland Rainbow Festival Den Haag , Rotterdam Ahoy Beauty Fair , Toxic Tilburg , et cetera.

Bij de nieuwe single moest uiteraard ook een videoclip, de videoclip is in handen genomen door Friesland Producties Wolvega.

De Single en Videoclip zijn vanaf NU te beluisteren en te bekijken op o.a YouTube , Spotify , i-Tunes , Deezers en alle overige Streaming Portals.

Bekijk hier de Videoclip : Desiree Surie - Simply The Best ( Remix 2019 )

Meer informatie : Facebook Desiree Surie
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren