DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Edsilia Rombley geeft verrassende wending aan bestaande nummers op nieuwe album The Piano Ballads - Volume 2 !

Op 14 december 2018 brengt Edsilia Rombley haar nieuwste album uit: The Piano Ballads - Volume 2. Het album bestaat uit elf prachtige liedjes waarbij de zangeres, onder begeleiding van piano en strijkers, de originele nummers een geheel nieuwe energie geeft. 
En dat valt op. Zo weet Edsilia Rombley wereldster Skin van de band Skunk Anansie te verrassen met haar ‘’ingetogen’’ versie van Weak. De Internationaal geroemde zangeres stelt direct voor het nummer met haar in duet te zingen bij RTL Late Night.

Andere pareltjes op het album, wat geproduceerd is door Tjeerd P. Oosterhuis, zijn onder andere het prachtige jazznummer Autumn Leaves waarbij Rombley wordt bijgestaan door concertpianist en componist Michiel Borstlap. Naast Borstlap heeft Edsilia Giorgio Tuinfort gevraagd om haar te begeleiden op One Last Time, één van de grootste hits van Ariana Grande en welke Tuinfort heeft geschreven en geproduceerd.

Edsilia heeft zich zelfs gewaagd aan de countrysong Sanctuary (bekend van de populaire tv-serie Nashville). Ook het uptempo nummer The Way You Make Me Feel van Michael Jackson krijgt een geheel nieuw geluid.

Edsilia Rombley: “De nummers op het nieuwe album zijn, net als bij Volume 1, niet alleen door mij, maar vooral door anderen gekozen. Via social media deed ik een oproep en al snel kwamen de mooiste voorstellen binnen. Zelfs mijn eigen dochters Imaani (8 jaar) en Aisa-
Lynn (5) hebben een nummer opgegeven voor het album!

De mooiste nummers van het album laat Rombley horen tijdens haar nieuwe theatertour The Piano Ballads & More waarmee zij vanaf januari 2019 door Nederland tourt. Rombley: “Daar kijk ik enorm naar uit. Het zijn stuk voor stuk nummers die perfect passen bij het intieme karakter van theater en het live brengen van deze liedjes aan het publiek in de zaal geeft de nummers een extra lading. Bij elke theatertour deel ik met het publiek de ‘’fase’’ waar ik op dat moment in zit, geheel in de sfeer van de liedjes van de nieuwe cd , afgewisseld met persoonlijke verhalen.


Meer informatie: www.edsiliarombley.nl
Boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.