Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Nieuwe Single Glenda Peters : Summernights on the beach !

In haar tienerjaren nam Glenda vaak deel aan talentenjachten, die zij regelmatig wist te winnen. In 1985 besloot zij deel te nemen aan de voorrondes van de Soundmixshow van Henny Huisman.
Een tv programma die het stil maakte op de straten. Vele miljoenen keken erna. Zij won in 1985 de eerste Soundmixshowfinale met het nummer One Day I’ll Fly Away van Randy Crawford.

Enkele weken na haar winst in de Soundmixshow scoorde ze haat eerste hit “Since You Came Into My Life” gevolgd door haar LP “Never Leave You Again”.
Er verschenen nog enkele singles en Glenda deed mee met de Surinam All Stars die een single opnamen tbv de vliegramp in 1989. Daarna toerde ze nog met o.a. 2 Brothers on the 4th Floor en Capella door Europa.
Na een periode van stilte, die ze besteedde aan de opvoeding van haar zoontjes, keerde ze in 2007 terug op de buhne. Trad regelmatig op en in 2011 ging ze toeren met een theatershow. Het toeval deed zich voor dat ze mede door facebook weer in contact kwam met Martin Vinkestijn , de producer waar ze in het begin van haar carrière enkele nummers had opgenomen. Hij liet haar de banden van toen horen en het kontakt was terug.
Na de release van “Let me be home” is er nu de opvolger “Summernight on the beach” wederom een productie van Martin Vinkestijn. Glenda Peters heeft een druk jaar voor zich liggen want naast haar solo carrière zal ze ook volop aandacht gaan besteden aan de band Puur & Simpel waarmee ze ook een EP heeft uitgebracht.
Maar de eerste weken staan in het teken van “Summernight on the beach”.
Vanaf deze week te zien op de clip zenders – te downloaden en te streamen via de reguliere portals en natuurlijk te koop via de reguliere verkoop punten. En de komende periode zal Glenda regelmatig te horen zijn in diverse radioprogramma’s ter promotie van haar single en zal ze veel vertellen over het verleden heden en vooral haar muzikale toekomst.

Bekijk hier de videoclip : Glenda Peters - Summernights on the beach

Meer informatie : Facebook Glenda Peters
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren