drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Mini-album André Boekel : Met heel mijn hart !

Na zijn eerste solo-single in 2017 brengt André Boekel nu een mini-album uit. Hiermee wil hij zijn veelzijdigheid laten zien. Bovendien vindt hij het zingen heerlijk: "Ik mag en wil graag, maar hoef niet", aldus André. 
André Boekel vindt zijn zang-carrière met deze werkwijze heel fijn. Er zit geen druk achter om de grote nummer 1 te worden en hij hoeft er niet van te leven, dus hij kan lekker doen wat hij zelf wil. "Ik mag en wil graag, maar hoef niet", vertelt hij. Hierdoor werkt het lekker ontspannen en kan hij écht zijn eigen muziek maken zonder na te denken of het commercieel wel verstandig is.

Op het mini-album 'Met heel mijn hart' staan dan ook 5 liedjes waar hij voor de volle 100% achter staat. Bovendien kan hij daarin zijn veelzijdigheid ook laten horen. De liedjes liggen hem zelfs zo goed dat hij 2 nummers in 1x kon inzingen.

De track 'Wat ga je me geven' welke in 2017 uitkwam staat ook op het album. Daarbij 4 nieuwe waarvan 'Het is voorbij' nu de nieuwe single is!

Meer informatie : Facebook Andre Boekel
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren