2 Nieuwe Singles Martino : Kerst met mijn allerliefste & Kerstmis in de zomer !

We schrijven het jaar 2002  als tekstschrijfster Birgit van den Heuvel de dan in Schiedam wonende Martino voor het eerst hoort zingen. Onder de indruk was ze en is ze nog steeds van het stemgeluid van de Rotterdam Zuid ( Bloemhof) opgegroeide zanger. Samen met haar schrijfmaat John Collee schreef ze voor hem “Het is over” daarmee doelende op de stilte die er al die jaren rond Martino was geweest en vanaf nu zal Martino zijn stem regelmatig laten doen klinken tijdens optredens in en rond Rotterdam.
Daarna volgden nog meer cd’s en Martino werd vaker en vaker gevraagd voor optredens ook ver buiten Rotterdam. Nu jaren later staat hij op vele podia in Nederland en België en nog steeds klinkt het geweldig. Er komen steeds meer fans bij en de vraag naar cd’s blijft. Nu het eind nadert van 2018 wil Martino spectaculair eindigen en wel met een single met een dubbele a kant. Ofwel twee nummers waar de een nog mooier van is dan de ander. Het verschil in de nummers is dat een van de nummers door Martino zelf van tekst is voorzien. “Kerstmis in de zomer” is daarvan de titel en “Kerst met mijn allerliefste” is wederom van de hand van Birgit van den Heuvel. Uitgebracht op het Magma label van John Collee kunnen we gerust zeggen dat Martino trouw is gebleven aan het team wat hem vanaf 2002 muzikaal op de kaart zet.  Naast het zingen  runt Martino samen met de man van zijn leven het gezellige café “De Herinnering” een locatie waar het stemgeluid van Martino regelmatig door de luidsprekers knalt.

Bekijk hier de videoclip van Kerst met mijn allerliefste : Martino : Kerst met de allerliefste

Bekijk hier de videoclip van Kerstmis in de zomer : Martino : Kerstmis in de zomer

Meer informatie : Facebook Martino

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..