drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuw Album Marco Schuitmaker : Mijn Droom !

Met de release van zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ komt er voor de 19-jarige Marco Schuitmaker een heuse droom uit. Onder begeleiding van Christaan Hulsebos (bekend van het voormalige duo Christiaan & Diana) heeft Marco zich al flink op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en momenteel geniet hij volop airplay met ‘Kom Laat Je Horen’.
Dus werd het tijd voor het debuutalbum, wat voor de jonge Marco een nieuwe mijlpaal is. Net als eerdergenoemde singles is het hele album geschreven en geproduceerd door Christiaan Hulsebos en de befaamde Kees Tel. Het resultaat is een fris, afwisselend en vrolijk album waarmee Marco zijn talenten ten toon kan stellen. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat er voor Marco Schuitmaker een mooie toekomst in de muziek in het verschiet ligt. Het album ‘Mijn Droom’ verschijnt via CD Hamster Music.

Tracklist : 

1:  Kom Laat Je Horen
2:  Italie Ik Hou Van Jou
3:  Vuur & Vlam
4:  Niemand kust als jij
5:  Ho Ho, Hé Hé
6:  Een nieuwe liefde
7:  Nooit meer
8:  Zomernacht in Griekenland
9:  Blijf bij me slapen vannacht
10: Sha la la


Meer informatie : Facebook Marco Schuitmaker
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren