Nieuw Album Marco Schuitmaker : Mijn Droom !

Met de release van zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ komt er voor de 19-jarige Marco Schuitmaker een heuse droom uit. Onder begeleiding van Christaan Hulsebos (bekend van het voormalige duo Christiaan & Diana) heeft Marco zich al flink op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en momenteel geniet hij volop airplay met ‘Kom Laat Je Horen’.
Dus werd het tijd voor het debuutalbum, wat voor de jonge Marco een nieuwe mijlpaal is. Net als eerdergenoemde singles is het hele album geschreven en geproduceerd door Christiaan Hulsebos en de befaamde Kees Tel. Het resultaat is een fris, afwisselend en vrolijk album waarmee Marco zijn talenten ten toon kan stellen. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat er voor Marco Schuitmaker een mooie toekomst in de muziek in het verschiet ligt. Het album ‘Mijn Droom’ verschijnt via CD Hamster Music.

Tracklist : 

1:  Kom Laat Je Horen
2:  Italie Ik Hou Van Jou
3:  Vuur & Vlam
4:  Niemand kust als jij
5:  Ho Ho, Hé Hé
6:  Een nieuwe liefde
7:  Nooit meer
8:  Zomernacht in Griekenland
9:  Blijf bij me slapen vannacht
10: Sha la la


Meer informatie : Facebook Marco Schuitmaker

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..