Nieuwe Single Kaal Kabaal : Ons Linda !

In de zomer van 2018 staken Jeroen van den Bosch – Gino Schipperen en Hans Willem van Kakerken de (kale) koppen bij elkaar. Al snel werden ze het eens over de muziek die ze ten gehore wilden gaan brengen. “Muziek met haar op de tanden”. Muziek voor ieder wat wils Nederpop – Disco – Smartlappen – Soul – Pop dat is wat ze wilden maar vooral feest en dat feest hebben ze vandaag uitgebracht want het verhaal over Linda ging al lang van mond tot mond en is nu vastgelegd op zilveren schijf.
In de studio van Apollo 98 onder productionele leiding van Roel Jongenelen werd het allemaal vastgelegd. En met het verhaal van ONS LINDA gaat KAAL KABAAL de komende weken zorgen dat iedereen het komt te weten. En het is een echt carnavals/feestnummer want na een keer luisteren weet ook jij wie er een oogje heeft op ONS LINDA.

Bekijk hier de videoclip : Kaal Kabaal : Ons Linda

Meer informatie : Facebook Kaal Kabaal

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..