Tineke van Harten 10 met solo single !

Tineke Willems, de blonde dame van het duo Harten 10, heeft even haar stoute schoenen aangetrokken en komt solo met een prachtig nummer.   "Wat is liefde" is een prachtig up-tempo nummer dat is geschreven door André Ekkelenkamp en geproduceerd door Terry West. 

Bijna 10 jaar vormt Tineke met haar vriend Martien het duo Harten 10. Het tweetal dat veel bekendheid heft in Noord- en Oost Nederland denderde ook de laatste jaren steeds door en heeft een grote schare fans. Het unieke is wel dat ze hun eigen gang gaan.'Tineke pakt met haar fantastische stemgeluid dan ook menigeen in.’, vertelt Martien. 'De afgelopen 10 jaren hebben we veel meegemaakt en genoeg ideeën van mensen gekregen, maar als het er op aankomt moet je je eigen kop volgen.’, aldus Tineke.

Elk jaar snoept het tweetal er weer een stukje bekendheid bij en hoopt dat ook zo met deze single te doen. Volgend jaar, 2 februari, vieren Tineke en Martien hun 10-jarig bestaan! Tot die tijd vraagt Tineke zich af: "Wat is liefde”

Bekijk hier de videoclip : Tineke Willems : Wat is Liefde

Website Harten 10 : www.harten10.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..