“Alle vrouwen” de nieuwe single van Eddie Wester !

Alle vrouwen, zo heet de nieuwe single van Eddie Wester. Het is de opvolger van Elke nacht en hiermee dus alweer zijn derde single. Deze single heeft Eddie wederom opgenomen in de Telstar Studio in Weert.

Eddie is altijd in voor een feestje en gezelligheid en dat blijkt ook wel uit dit nummer. Alle vrouwen is een uptempo nummer en ligt lekker in het gehoor.
Eddie geniet enorm van alle aandacht die hij krijgt van de vrouwen en dat is wel te zien in de bijbehorende videoclip welke is opgenomen in zijn geboorteplaats Amsterdam. Hij is trots op het mooie resultaat! De clip is geproduceerd door Ger Oerlemans van Oerlemans Muziekprodukties.
Op de nieuwe single van Eddie staat ook nog een bonustrack namelijk De laatste jas, ook zeer de moeite waard om naar te luisteren!

Bekijk hier de videoclip : Eddy Wester : Alle Vrouwen

Meer informatie : Facebook Eddy Wester

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..