drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Nieuwe Single The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma : Standing Strong

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma is een zeer succesvolle band met een volle agenda. Dit “powertrio” heeft in de afgelopen jaren bewezen dat het elke zaal, podium, festival of tent op z’n kop kan zetten. Dit komt niet alleen door de krachtige stem van Johannes Rypma (ooit tweede geworden tijdens The Voice), maar ook door het solide gitaarspel van Hille de Jong en het strakke drumwerk van Robin Lammers.

Hun eerdere singles, het Nederlandstalige “De weg terug” en het Friestalige “Skûtsjesilen” werden een redelijk succes in den lande.
Nu is er dan hun eerste Engelstalige single. Een heerlijke rocknummer met als titel: “Standing Strong” .
Standing Strong kan worden gezien als de soundtrack van het ijshockey. Omdat de heren grote fans zijn van de ijshockey sport in het algemeen, kwamen zij op het idee om er een lied over te schrijven.
Standing Strong wordt zondag 28 oktober in het Heerenveense Thialf stadion gepresenteerd tijdens een wedstrijd van het zeer populaire ijshockeyteam The Unis Flyers (https://www.unisflyers.nl/). De single wordt in de maand November landelijk en wereldwijd gereleased .
Het nummer is opgenomen en geproduceerd door Nico Outhuijse (bekend van de Kast) in the Grien Room studio te Leeuwarden.
De bandleden zijn zelf verantwoordelijk voor de compositie.

Bekijk hier de videoclip : The Bounty Hunters - Standing Strong

Website : www.thebountyhunters.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren