Nieuwe single Johnny Kay : Achteraf !

Na dat Johnny Kay deze zomer uitkwam met het redelijk succesvolle Hasta La Vista, komt hij nu met een Nederlandstalige single. Het lied “Achteraf” heeft als onderwerp een gegeven dat voor veel mensen herkenbaar is. Een relatie wordt beëindigd maar één van de personen in kwestie krijgt spijt en wil terug komen. Inmiddels heeft de ander een nieuwe relatie waardoor terugkeer op het oude nest onmogelijk is geworden.

Het is een heerlijk uptempo nummer waarop goed kan worden gedanst. Een pakkend refrein en een moderne beat. Daar over heen komt de geweldige stem van zanger Johnny Kay dus we kunnen spreken van “een dijk van een single”.
Het liedje is opgenomen in The Office Studio te Witmarsum en is geproduceerd door Dylan van der Feen. Martijn de Laat speelt net als op Hasta La Vista weer de trompet.
Het lied is geschreven door Dylan van der Feen & Arie Kuipers.
Johnny Kay is een aanstormend talent waar Nederland nog veel van zal gaan horen!

Bekijk hier de Videoclip : Johnny Kay : Achteraf

Meer informatie : Facebook Johnny Kay

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..