drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Edsilia Rombley ontroert met ballad versie van Skunk Anansie’s Weak!

Als veelbelovend voorproefje van haar nieuwe album en theatertour, brengt Edsilia Rombley op 2 november a.s. haar nieuwe single Weak uit. De single is het eerste nummer van het nieuwe album: The Piano Ballads – Volume 2, en één van de verrassende liedjes op de setlist van de theatertour The Piano Ballads & More, waarmee Edsilia vanaf januari 2019 door Nederland tourt. 

In navolging van de succesvolle eerste editie, komt het volledige album The Piano Ballads – Volume 2 uit op 30 november 2019. In de single Weak krijgt het origineel van Skunk Anansie door het warme stemgeluid van Edsilia Rombley en de begeleiding van piano en strijkers een geheel nieuwe lading waarbij gevoel en kracht op sublieme wijze samensmelten. Het is een veelbelovende start van het nieuwe album dat is geproduceerd door Tjeerd P. Oosterhuis en volledig opgenomen in de Exalto Studios, Haarlem. Naast producent Tjeerd P. Oosterhuis wordt Edsilia Rombley op het album ook op piano begeleid door o.a. Michiel Borstlap en Giorgio Tuinfort.

Edsilia Rombley: “Wat is het geweldig om aan een tweede piano ballads album te mogen werken. Ik vind het echt bijzonder om te doen, om zoveel stijlen muziek op een andere manier te brengen. Ik ben blij met alle suggesties van de mensen die toen, maar ook nu weer, via social media meedachten en nummers voorstelden. Ook tijdens mijn vorige theatertour merkte ik dat het publiek ervan genoot om mijn versie te horen van bekende liedjes. Daarom kijk ik ook enorm uit naar volgend jaar als ik met The Piano Ballads & More door het land tour. In een verrassende setting maken we er dan met elkaar een hele bijzondere avond van.”

De single Weak is vanaf 2 november 2018 verkrijgbaar via streaming diensten en online platforms. Het album The Piano Ballads – Volume 2 is vanaf 30 november a.s. overal verkrijgbaar (fysiek én digitaal). Tickets voor de theatertour The Piano Ballads & More zijn te bestellen via: www.edsiliarombley.nl/agenda/

Bekijk hier de videoclip : Edsilia Rombley : Weak

Meer informatie: www.edsiliarombley.nl

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren