Nieuwe Single Rik Hoogland : Jij Weet Wat Liefde Is 2.0 !

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is nu na meer dan 30 jaar een begrip in Utrecht en zo ook daar buiten.  De laatste twee jaar werkt Rik samen met Double You Music NL laatst genoemde vond het tijd voor een nieuwe Single.


Tekstschrijver/arrangeur Pascal de Vormer bood een nummer aan wat Rik al eens had uitgebracht. Hierop is besloten om het nummer te voorzien van een compleet nieuw arrangement wat past bij deze tijd.  Het nieuwe arrangement is gemaakt door “Sonic Solutions” die ook verantwoordelijk zijn voor de opname, de nieuwe Single wordt uitgebracht door “Double You Music NL” en de bijbehorende videoclip is gemaakt door “Wescur-The Clip Academy”.

De opnames voor de clip zijn gemaakt in de oude wijk Zuilen in Utrecht. 

Bekijk de videoclip hier : Rik Hoogland : Jij Weet Wat Liefde Is 2.0

Meer informatie : Facebook Rik Hoogland

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..