DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Davey Bindervoet : Een moeder voor mij !

Davey Bindervoet zijn nieuwe single ‘Een moeder voor mij’ is een ballad. Totaal iets anders dan wat men bij de rasechte Amsterdammer verwacht. Tijdens de single-presentatie zondag in café Lowietje was één van de reacties dan ook: “Wat zing je netjes”.

De nieuwe single van Davey Bindervoet “Een moeder voor mij” is een ballad. Totaal iets anders dan wat men van de rasechte Amsterdammer verwacht. Tijdens de single presentatie op 21 oktober 2018 in Café Lowietje in de Jordaan (bekend van de tv serie Baantjer), was één van de reacties dan ook “Wat zing je netjes”. De meeste fans kennen Davey als gezelligheidszanger en als de jongen met de ring van Johnny Jordaan. Die gezellige Amsterdamse zanger wil en zal hij ook blijven, maar zo vlak voor de feestdagen is het een uitgelezen kans om een keer een ballad uit te brengen. Daarom presenteert hij zijn nieuwe single “Een moeder voor mij”.

De reacties waren overweldigend, aldus Davey. Een hele opluchting voor de Amsterdammer, want hij wist niet hoe er gereageerd zou worden op deze stijl. Naast “Wat zing je netjes” was “Je hebt me laten huilen’’ ook een veelgehoorde reactie, vertelt hij vol trots. Enorm trots was zijn eigen moeder, die de hoofdrol speelt in de clip, uiteraard ook. Davey hoopt dat ”Een moeder voor mij” iedereen aanspreekt. Het is tenslotte dan ook een ode aan alle moeders!

Bekijk Hier de videoclip : Davey Bindervoet : Een moeder voor mij

Website : www.daveybindervoet.123website.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.