Mart Hoogkamer kondigt clubtour en nieuwe single aan !

Drukke tijden voor volkszanger Mart Hoogkamer. Vanaf december gaat hij touren langs diverse grote poppodia in Nederland, voor het eerst met live band onder leiding van Micky Fisser. En vandaag brengt hij zijn single Voor Jou uit, afkomstig van zijn debuutalbum Mart Hoogkamer.
De jonge zanger van het levenslied is onlangs een samenwerking aangegaan met boekingskantoor Friendly Fire. Voor beide partijen een primeur. Voor Mart is het bovendien de eerste keer dat hij - met live band - op tour gaat. “Ik vind het heel spannend, maar ook heel vet. Met deze clubtour kom ik toch weer een stukje dichterbij mijn grote droom: optreden in een uitverkochte Johan Cruyff Arena.” Friendly Fire is verheugd om Mart Hoogkamer aan hun roster te mogen toevoegen.

Mart bracht op 28 mei van dit jaar zijn debuutalbum Mart Hoogkamer uit, met daarop ook zijn nieuwe single Voor Jou. Inmiddels is het album honderden keren over de toonbank gegaan en ruim 1,5 miljoen keer gestreamd op Spotify. Zijn clubtour is voor Mart een hoogtepunt in zijn nog maar korte carrière. “Ik ben pas drie jaar bezig en om straks in al die clubs te mogen optreden, is helemaal te gek natuurlijk!”

Op 20 december staat Mart in 013 in Tilburg en op 11 januari 2019 in Luxor in Arnhem. Andere tourdata worden binnenkort bekend gemaakt. Vanaf zaterdag 20 oktober zijn tickets online verkrijgbaar via Ticketmaster en de website van Luxor. Fysieke kaarten voor de show in 013 zijn bovendien te koop bij alle Primera-winkels, kaarten voor Luxor bij Kroese (Arnhem en Nijmegen), Waaghals (Arnhem) en aan de kassa van Luxor.

Bekijk hier de videoclip : Mart Hoogkamer : Voor Jou

Website : www.marthoogkamer.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..