DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Stef Horn krijgt hulp uit onverwachte hoek !

Geen bekende tekstschrijver, maar een goede vriendin van Stef Horn is verantwoordelijk voor tekst van z’n nieuwe single ‘Je hoort bij mij’. Stef kreeg van diverse goed aangeschreven auteurs een aantal demo’s opgestuurd, maar had niet het gevoel dat daar iets tussen zat waar hij zich in kon vinden. Uiteindelijk heeft het luisterend oor van Renske Volbeda ervoor gezorgd dat en een soort autobiografisch nummer is ontstaan.


‘Het is een eigen iets geworden. Het lied gaat over de weg die je op een gegeven moment inslaat. Uiteindelijk brengt dat niet wat je had gehoopt. Telkens opstaan zonder weerzin en kijken hoe het loopt. Toch is er aan het eind van de tunnel een lichtpuntje’, vertelt Stef trots.

Stef is van mening dat als je voor de volle 100% achter een productie staat het z’n eigen weg gaat vinden. Het is voor Stef ook de eerste keer dat hij op deze manier zo dicht bij het ontstaan van een nummer heeft gestaan. Samen met Renske is hij om de tafel gaan zitten. Omdat Renske veel weet over het leven Stef heeft ze juiste woorden weten te vinden van ‘Je hoort bij mij’. Het geheel is opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Stef gooit met deze single hoge ogen. Hij hoopt dat meerdere deuren voor hem geopend worden en hij in beeld komt bij de grote (platen) maatschappijen.

Samen met clipregisseur Karl Kaspers toog Stef naar een fabriekshal in Duitsland om mysterieuze beelden te schieten. Vanwege de prettige samenwerking met Karl is tevens besloten om de single uit te brengen op het D-River label van Kaspers. Op de achterkant van de hoes is te lezen dat Marcel Fisser het gitaarwerk heeft ingespeeld en Margot Roeken verantwoordelijk was voor het koorwerk.

Mocht u Stef een keer live aan het werk willen zien dan is dat mogelijk. Wekelijks treedt hij op bij Café Bolle Jan in Amsterdam.

Bekijk Hier de videoclip : Stef Horn : Je hoort bij mij

Meer info:  www.stefhorn.nl - www.facebook.com/stefhornofficial  www.instagram.com/stef.horn

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.