DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Matthijs Koning : Zwoele nacht !

De 2016-versie van ‘Deze Avond’, ‘Ik Wil Je Kussen’, ‘Honderdduizend Woorden’, ‘Hou Van Je Leven’, ‘Ik Wil Je Helemaal’; wat zijn ze goed gegaan zeg de meest recente singles van Matthijs Koning! Ontegenzeggelijk is de Brabander samen met zijn producer Frank Verkooyen erin geslaagd een nieuwe Matthijs Koning-sound te ontwikkelen de afgelopen drie jaar.
De jongste telg van -Trio de Koning-, vorig jaar eenmalige optredend en bestaande uit tachtiger Cor de Koning (opa), Jan de Koning (vader) en Matthijs, is afgelopen augustus in het huwelijk getreden met zijn Simone: “We hebben een topdag gehad.. proost op het leven”, zo liet Matthijs weten nadat de huwelijksreis erop zat.

In de jaren 60 en 70 verwierf -Duo de Koning- landelijke bekendheid, het moge duidelijk zijn dat Matthijs ondertussen volledig in hun voetsporen is getreden. Na het grote succes eerder dit jaar van de single ‘Ik Wil Je Helemaal’ maar ook met het verstrijken van de wittebroodsweken, werd het stilaan tijd voor een nieuwe plaat. ‘Zwoele Nacht’ dat vanaf 17 oktober via Nationale Artiesten Parade zal verschijnen, is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Tim Douwsma (tekst) en Frank Verkooyen (muziek). Probeer de ondeugende en intrigerende blikken van die temperamentvolle dame maar eens te weerstaan .. je zou er zowat verlegen van worden zoals ze je aankijkt en zacht je naam fluistert! ‘Zwoele Nacht’ van Matthijs Koning, afkomstig uit The Boom! Music studio, lijkt weer alles in huis te hebben om te gaan uitgroeien tot een nieuw landelijk succes!

Bekijk de videoclip hier : Matthijs Koning : Zwoele nacht

Website:  www.matthijskoning.nl 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.