drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitsinthetop
HitsInTheTop
Luister
Nu

Coby Beekink brengt met “Bedrogen nieuwe single uit !

Deze in Utrecht geboren zangeres, is er een op de komende periode goed in de gaten te houden. Voor haar nieuwe single heeft ze een erg mooi team om zich heen weten te verzamelen. Voor de tekst heeft Coby, Harry Gerritsen weten te striken oa bekend als tekstschrijven van oa Henk Dissel, en voor de productie heeft ze Jeroen Dirksen genomen. Zeker niet de minste mensen binnen het Nederlandstalige sigment, en dat zorgt er dan ook voor dat de verwachtingen hooggespannen zijn.


Met haar vorige singles (“Als ik jou weer zie”, “Vanavond gaan we los”, “Wat een stuk” en “Bel me”) heeft Coby al best wat eigen materiaal op de planken, en doet ze deze ook veelvuldig bij haar optredens. Ook haar nieuwe single heeft ze al diverse malen gedaan op de Buhne en slaat in als een bom, niet gek aangezien de melodielijn “Ramona” is en daarmee een enorme herkenbaarheid heeft, dat samen met de mooie tekst van Harry, zorgt ervoor dat een heftig onderwerp toch de voetjes van de vloer kan krijgen.

Facebook: www.facebook.com/Cobybeekink  


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren