Nieuwe single van Frans Baggerman : Munti Polka !

Frans Baggerman brengt accordeonmuziek met een groot improvisatievermogen. Het is een muzikale duizendpoot die van een feest een ware happening maakt. Dat feest maken doet Frans Baggerman regelmatig op diverse podia in binnen- en buitenland. En niet alleen optredens ook de uitgebrachte cd’s zijn zeer succesvol en worden regelmatig verkocht. Zijn album “Happy Accordeon” uit 2016 kent vele successen een ervan is de “Klompendans” Het nummer staat stevig in rotatie bij vele radiostations en is een succes tijdens ieder optreden van deze altijd met een brede glimlach spelende Frans Baggerman.

In de aanloop naar het nieuwe album dat zal verschijnen in mei 2019 komt Frans Baggerman met een nieuwe single . “Munti Polka” en wederom weet hij mensen in binnen- en buitenland te raken met zijn muziek. Kortom de instrumentale nummers doen het goed en de reacties lovend. Zondag 14 oktober is Frans Baggerman een van de muzikale gasten in Zevenaar tijdens de opname van Oranje Party.
“Munti Polka” is uitgebracht op het CD Hamster Music label en verkrijgbaar via de download en streaming portals. Wil je het nummer op cd dan kun je het kopen bij de reguliere cd handel en tijdens een van de vele optredens van Frans Baggerman.

Bekijk De Videoclip Hier : Frans Baggerman : Munti Polka

Meer informatie : Facebook Frans Baggerman

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..