Roy Geerts gaat alleen nog maar Plankgas !

Roy Geerts is al een bekende feestzanger in Brabant. Carnaval 2016 kon niet zonder hem; hij zette menig feesttent en kroeg op z’n kop. Maar Roy wil vanaf nu alleen maar Plankgas. Dan moet de act ook zo maar gaan heten: Plankgas.
Plankgas is de ultieme feestact van kleine kroeg tot mega feesttent. De nieuwe Feesthit ‘Ik will ‘m’ is een ‘oorwurm’ van jewelste. Eenmaal meegezongen, krijg je ‘Ik will ‘m’ gegarandeerd niet meer uit je kop.`


Het feestconcept Plankgas is met Roy ontwikkelt vanuit de Musicfarm studio onder leiding van Willie Oosterhuis, de wel weet hoe je een feestje bouwt.

‘Ik was bij Maarten de Groot in de Studio en daar ontmoette ik Willie. Hij vroeg wat ik wilde word. Feestzanger! Was het antwoord.’ Vanuit deze gedachte is de feestact Plankgas ontwikkeld. Ik zing van Snollebollekes tot Rob van Daal en van Django Wagner tot eigen feestkneiters. Ik Will’em is de eerste single van Plankgas!

Plankgas is de snelste, de eerste en de beste garantie voor een Party, want als hij gaat... dan gaan we met z’n allen: Plankgas.

Bekijk de Videoclip hier : Plankgas - Ik Will'em

Website :  www.plankgas.party

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..