Nieuwe Single Roy Hoffman - Die Mooie Tijd Met Jou !

Deze altijd goedlachse zanger uit Apeldoorn, is allang geen onbekende meer in de muziekwereld.
Met de structuur die hij aanbrengt door 1 single per jaar te doen zijn we altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige single. Het is allemaal begonnen voor Roy in 2013 met zijn debuut single “Als ik jou zie”

Alle singles zijn uit de koker van het Duo Emile Hartkamp & Norus Padidar die Roy helpen om zijn muzikalepad te bewandelen, en de juiste koers te varen.
Nadat Roy diverse singles heeft gemaakt die uptempo en meezingers waren, hebben alle partijen bij elkaar gezeten, en gekeken wat de juiste vervolgstap zou moeten zijn voor Roy.
Roy die echt van het Volkserepetoir houd, en als voorbeelden Koos Alberts en Frans Bauer heeft, wilde graag een andere kant van zichzelf laten zien.
Na dit besproken te hebben zijn Emile en Norus aan de gang gegaan voor Roy en het resultaat mag er dan ook echt zijn.

De Single “Die mooie tijd met jou” is er een waar Roy op zijn wenken bediend word.
Toch wel een meezinger maar met veel gevoel en emotie daarin.
Ook word er wat meer gevraagd van de zang van Roy in deze single maar daar is hij met vlag en wimpel voor geslaagd.

Roy is een zanger die als hij op deze voet doorblijft gaan over een aantal jaar zeker een gevestigde naam is in het circuit.

Bekijk hier de Videoclip : Roy Hoffman : Die Mooie Tijd Met Jou

Website : www.royhoffman.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..