Nieuwe Single Raymon Hermans : Officieel !

Het is officieel, de nieuwe single van RAYMON HERMANS is vanaf nu overal verkrijgbaar! Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek. Het is misschien wel de ultieme RAYMON HERMANS plaat, uptempo, de herkenbare beat, het opzwepende ritme en toch weer vernieuwend.  ‘Officieel’ is de opvolger van de succesvolle singles 'M'n Favoriet', 'Fenomeen', ‘Nu Of Nooit’, 'Toekomst' en 'Gevallen' en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum 'M'n Favoriet' welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen.
Met een volstrekt eigen sound zet Raymon Hermans de ingeslagen weg voort met wederom een eigen compositie, welke hij samen met vaste producer Harald Queens heeft geproduceerd.  Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in miljoenen streams op Spotify en miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het land. De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit.  De nieuwe single 'Officieel' is het zoveelste bewijs dat we hier niet te maken hebben met een one-hit-wonder, maar laat zien dat RAYMON HERMANS een artiest is waarvan we in de komende jaren nog veel van zullen horen. 

Bekijk De Videoclip van Raymon Hermans op onze Youtube Pagina : Videoclip Raymon Hermans : Officieel

Website Raymon Hermans : www.raymonhermans.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..