drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Esther Algra Lacht met een reden !

Daar is ‘ie dan…; “Lach met een reden”, mijn tweede single waar ik super trots op ben, en welke is geproduceerd door Martin Sterken met de backing vocals van Lana Wolf, aldus een trotse Esther Algra uit het mooie Friese Heerenveen
Met dit swingende nummer verteld zij dat er na regen altijd weer zonneschijn komt. Als je goed naar de tekst luistert en jezelf focust op het goede, krijg je vanzelf de kracht om door te gaan.

Door de jaren heen maakt ieder mens lief en leed mee, wat Esther als geen ander heeft mogen ervaren. Zij uit haar gevoel dan ook met haar muziek en zang. En haar lijfspreuk is dan ook "Let Your Soul Shine”, en dat zegt alles over hoe zij zelf in het leven staat. Esther Algra staat al vele jaren met veel plezier en groot succes op het podium.
Maar met haar eigen nummers wil ze nog meer mensen gaan bereiken die het fijn vinden om haar zang en performance te zien en te beluisteren.
Een geweldige stem in combinatie met een mooie tekst en muziek geschreven door Martin Sterken is het recept voor een prachtig mooi nieuw nummer. Esther Algra hoopt met haar nieuwe singel op nog meer publiciteit, wat zij natuurlijk ook verdiend, een zangeres die zeker niet mag ontbreken op het landelijke podium!

Website:  www.essiesound.nl

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren