In ’t Hof - Is Zoals Het Is hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week)

Zijn vorige single “helemaal niks” werd in het voorjaar van 2018 al veel gedraaid op regionale en landelijke radio en de bijbehorende videoclip stond 8 weken in de TV Oranje top 40.  Achter zijn nieuwe single “is zoals het is” zit een bijzonder verhaal: Het is een eerbetoon aan de legendarische zanger en liedjesschrijver John Lennon.

Ode aan John Lennon
Voor de tekst van het lied “is zoals het is” hertaalde In ’t Hof een aantal uitspraken van de legendarische Beatles-Zanger. En het eerst couplet is een directe verwijzing naar misschien wel het bekendste liedje van John Lennon: “Imagine”. “Is zoals het is” is bedoeld als eerbetoon aan de legendarische ex-beatleszanger, maar ook een lied zoals we dat kennen van de Nijmeegse singer-songwriter In ’t Hof: Melodieuze, Nederlandstalige luisterliedjes met teksten die er toe doen!

In ’t Hof schrijft alternatief volkslied Bonaire
Eind 2017 vroeg een collectief van Bonairiaanse musici aan In ’t Hof om hulp bij het maken van een lied dat de sfeer van het eiland weergeeft. In ’t Hof schreef het lied, nam een demo-versie op in Nederland en stuurde deze op naar Bonaire. Vervolgens is de definitieve versie van het lied opgenomen met lokale muzikanten, zangeressen en een rapper. Voor de promotie is ook een videoclip gemaakt: De parelwitte stranden, het prachtige zeewater en de flamingo’s die Bonaire zo kenmerken zijn hierin op hun mooist te zien. Op 31 augustus gingen het lied en de videoclip in première

In ’t Hof
Dirk-Wim in ’t Hof speelde vroeger in de Nijmeegse band Het Kaf en bij het muzikaal kindertheater-gezelschap Kleintje Kaf. In ’t Hof treedt op als zanger, gitarist en verhalenverteller op in café’s, theaters, huiskamers en festivals. Zijn liedjes worden regelmatig gedraaid door landelijke en regionale radio.

Website:  www.inthof.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..