DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuw album “Otto Lagerfett”!

Otto Lagerfett werd al van kleins af aan klaargestoomd voor een leven als beroemde Schlager zanger. Hij onderscheidde zich al op zeer jonge leeftijd van andere Duitse collega zangers door zijn herkenbare stem en zijn lange blonde (inmiddels grijze) haar.
Door deze zeer bijzondere kenmerken had Otto de juiste looks om uit te groeien tot een grote ster in zijn geboorteland Duitsland. Hij trad daar veelvuldig op voor de diverse Duistse televisie zenders, maar scoorde pas in 1996 zijn eerste 2 grote hits met "Wenn die Sonne scheint" en "Für Dich Mama". Deze nummers werden door de Duitse jeugd dan ookluidkeels meegezongen.


Na een lange reis, langs diverse studio’s over heel de wereld, is Otto in Arnhem terecht gekomen bij de Ceasar’s Palace studio van het zeer succesvolle duo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Waar inmiddels met veel liefde en passie gewerkt is aan alweer het achtste album met de toepasselijke titel “Otto Lagerfett”.

Ervaringen uit zijn eigen leven vormen de inspiratiebron voor dit nieuwe album, Otto stelde zich bij het maken van dit album ook veel belangrijke vragen des levens, zoals;
“Hoeveel bier kan je op een avond drinken?”, “Met welke Mercedes moet ik dit jaar op vakantie naar de Côte d'Azur?”,“Wat moet een bescheiden artiest, zoals ik, morgenavond zingen tijdens mijn optreden?” of nog belangrijker “Heeft Claudia Schiffer nu echt Kalknagels of niet?”.
Met deze belangrijke vragen in hun achterhoofd zijn Emile Hartkamp en Norus Padidar aan de slag gegaan en hebben zij 13 geheel nieuwe nummers geschreven voor Otto Lagerfett.

Het nieuwe album bevat schlagers die puur zijn en klinken zoals een schlager moet zijn; diep uit de ziel gezongen met hier en daar een lach maar ook met een traan. Om het nog maar even in de woorden van de Duitse meester zelf uit te drukken: “Musik zum Genießen und Feiern, zuhause oder überall auf dem Rest der Welt. Lautstärke auf 11, singen und tanzen bis zum abwinken. Das kann doch nur das neue Album von Otto Lagerfett sein.“

Tschüss
Euer Otto

Website:  www.ottolagerfett.nl

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.