Nieuwe Single John De bever : Laat Het Licht Maar Uit We Doen Het In Het Donker !

Na een bewogen avondje stappen gaat een aangeschoten John de Bever met zijn verovering mee naar huis. Maar dan, op het moment suprême komt hij tot een nogal bizarre ontdekking!
‘Laat Het Licht Maar Uit We Doen Het In Het Donker’


Een nieuwe hit voor zijn Oranje Leeuwinnen, een boek én een concert met Marianne Weber behoren tot de nabije toekomst. Maar eerst… John de Bever weet het zeker! Vrijdag 24 augustus presenteert hij dé opvolger van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’! De single wordt vergezeld door een wel heel bijzondere videoclip!
Al ruim drie jaar lang scoort de markante volkszanger, die zich met trots dé ambassadeur van het Nederlandse (levens)lied mag noemen, de grootste hit! Van jong tot oud, van arm tot rijk en van hoog tot laag opgeleid. Heel Nederland omarmt de nuchtere volkszanger. Nu de spreekwoordelijke YouTube-teller van ‘zijn lach’ de 14 miljoen views gaat aantikken is het tijd voor een muzikaal vervolg.
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de continuering van de carrière van John de Bever. Zo zijn er nog steeds plannen voor het laten schrijven van een biografie en is er een eenmalig duettenconcert gepland samen met Marianne Weber in 2019. Dat het nieuwe jaar een bijzondere gaat worden is zeker! Een nieuw hit, speciaal voor zijn ‘Oranje Leeuwinnen’ is geschreven en wordt binnenkort opgenomen! Nederland zal in 2019 opnieuw één worden en Oranje kleuren!

‘Laat Het Licht Maar Uit We Doen Het In Het Donker’ is vanaf 24 augustus verkrijgbaar. Tekst en muziek zijn van de hand van Jeffrey Weber. Emile Hartkamp en Norus Padidar staan garant voor de productie. Aan de single is ook ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ toegevoegd.

Meer informatie: Www.JohndeBever.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..