drenthe
Drenthe
Luister
Nu
twente
Twente
Luister
Nu
friesland
Friesland
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
Luister
Nu
stream1
Stream
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Jordy Carrero komt met nieuwe single “Jij bent mijn zoon” !

Jordy Carrero is zo langzamerhand geen onbekende meer in de muziekwereld. Sinds 2016 is hij professioneel bezig en heeft ondertussen een aantal leuke nummers op zijn naam staan. Dit bracht hem bekendheid tot over de grens, in oa Belgie, Spanje en Duitsland heeft men al kennis mogen maken met deze sympathieke zanger. Zijn laatste singel “Amor Da Minha Vida” Een lekker zomers nummer, heeft het goed gedaan op diverse radiostations.
Zijn enthousiasme is grenzeloos en zo ook die van zijn fans, waar hij dan ook erg trots op is. En dan is er nu “Jij bent mijn zoon” geschreven, tijdens de zwangerschap van zijn vrouw, door Maurice Noort. Jordy zocht een tekstschrijver die zijn gevoelens konden verwoorden over dit kleine, grote wonder. En dat is gelukt, het is een bijzonder mooi nummer geworden. Het beschrijft het gevoel van liefde zoals je die alleen voor je kind kunt voelen en de verwondering wat zo’n klein mensje met je doet. Alles lijkt ineens niet meer belangrijk, alleen het geluk wat deze kleine man brengt telt nog. Dit gevoel wil Jordy Carrero graag delen met zijn fans en hij hoopt dat men net zo van het nummer met de veelzeggende videoclip gaat genieten als dat hij dat zelf doet, samen met zijn mooie gezinnetje!

Meer informatie : Facebook Jordy Carrero
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren