Nieuwe Single Upstream : Anyhow !

UPSTREAM” bestaat uit 2 doorgewinterde muzikanten . " t.w. zangeres Chaja van der Heide en gitarist André van Solinge .

Sinds een kleine 2 jaar schrijven en spelen ze voornamelijk eigen werk , een mix van blues , jazz en ( country) pop
Ze zijn breed georiënteerd , willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen.
Toch is het niet hun bedoeling om geheel nieuwe muziekstijlen aan te boren , dit laten ze graag aan een jongere garde over.
Liever laten ze zich inspireren door muziek die de tand des tijds heeft doorstaan.
Doordachte composities die goed in elkaar zitten maar ook toegankelijk zijn en blijven hangen zodat mensen die ze voor het eerst horen al snel de behoefte voelen mee te zingen.
Het uitgangspunt van “UPSTREAM “ is , dat de liedjes in de basis sterk genoeg moeten zijn om akoestisch overeind te blijven met 1 of 2 gitaren . Daaromheen verrijkt door andere instrumenten. De opnamen vinden vooralsnog plaats in eigen beheer en studio.
Ze treden vooral op als duo met één of soms twee gitaren, wat percussie en twee prachtige stemmen. Door de manier waarop de songs zijn opgebouwd blijven ze akoestisch met glans overeind staan al spelen ze tegenwoordig soms ook aangevuld met bas, een extra backing vocaal en zijn er inmiddels ook plannen voor een voltallige band om de nummers opnamegetrouw weer te geven. Voorlopig werken ze hard aan naamsbekendheid , het opnemen en uitbrengen van nieuw materiaal en zoeken ze samenwerking met een platen label !
Dit is de eerste muzikale kennismaking. ANYHOW is de titel van deze single. Luister Huiver en Geniet en laat je overtuigen !

Website  Chaja van der Heide : www.chajavanderheide.nl

Meer informatie Andre van Solinge : Facebook Andre van Solinge

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..