drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

José Wolters brengt ABBA hit in Nederlands jasje !

We kennen haar allemaal van “Ik heb je niet de hemel beloofd” maar José Wolters heeft veel meer successen in haar discografie staan. De meest recente successen zijn “Samen met elkaar” en “Starend in het donker van de nacht”. Na een week exclusief te horen zijn geweest op Delta FM krijgt nu de rest van het land om ook de nieuwe single van Jose te horen. “Een huilend kinderhart” is de titel van deze oorspronkelijke Abba hit welke door Klaas Hilberink van een Nederlandse tekst voorzien.
José Wolters heeft er zin in om dit nummer te laten horen aan het publiek. Dat doet ze tijdens de vele optredens die in haar agenda staan. Ter promotie van dit nummer en om te vertellen wat haar muzikale plannen voor het komend jaar zijn zal José de komende weken veelvuldig te horen zijn bij de diverse radiozenders in het land
Vanaf vandaag te downloaden te streamen en verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak de nieuwe single van José Wolters.

Wil je meer weten volg haar dan via facebook https://www.facebook.com/jose.wolters.3
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren