José Wolters brengt ABBA hit in Nederlands jasje !

We kennen haar allemaal van “Ik heb je niet de hemel beloofd” maar José Wolters heeft veel meer successen in haar discografie staan. De meest recente successen zijn “Samen met elkaar” en “Starend in het donker van de nacht”. Na een week exclusief te horen zijn geweest op Delta FM krijgt nu de rest van het land om ook de nieuwe single van Jose te horen. “Een huilend kinderhart” is de titel van deze oorspronkelijke Abba hit welke door Klaas Hilberink van een Nederlandse tekst voorzien.
José Wolters heeft er zin in om dit nummer te laten horen aan het publiek. Dat doet ze tijdens de vele optredens die in haar agenda staan. Ter promotie van dit nummer en om te vertellen wat haar muzikale plannen voor het komend jaar zijn zal José de komende weken veelvuldig te horen zijn bij de diverse radiozenders in het land
Vanaf vandaag te downloaden te streamen en verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak de nieuwe single van José Wolters.

Wil je meer weten volg haar dan via facebook https://www.facebook.com/jose.wolters.3

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..