Ray Schlager komt met debuut single : Als je dat maar wil !

Ray Schlager komt met een fris ,zomers, dansbaar en sprankelend debuut nummer “Als je dat maar wil”. Met het horen van deze single waant u zich in exotische oorden. Het nummer is van origine van Mark Medlock; “You can get it” en is in een volledig nieuw jasje gestoken door Producer Andre Kooiman.
Ray heeft al jaren een super goeie band met deze Producer en tekstschrijver en vanuit deze samenwerking komt dan nu het nummer, “Als je dat maar wil” uit deze mooie studio in Raamsdonkveer.
Het nummer verteld over een liefde die in je leven komt en je laat beseffen wat je allemaal gemist hebt, het vertelt ook hoe mooi het is om verliefd te zijn, en dat leeftijd niet uitmaakt.
Bij dit zomerse nummer hoort natuurlijk een mooie clip, en deze brengt de zomerse sferen naar voren, kortom een single die deze zomer zeker goed opgepakt gaat worden door de vele zenders.
Ray Schlager is absoluut geen vreemde in het vak, en toch is dit zijn debuut single. Ray heeft jaren lang opgetreden in Nederland en in het buitenland, maar wil nu met mooie liedjes voet aan vaste wal gaan krijgen in zijn eigen Nederland muziekland. Hij heeft er dan ook veel vertrouwen in en met een mooi team mensen om hem heen gaat hij dit uitwerken. Zijn debuut CD zal daar de eerste stap in zijn maar er gaan er nog velen volgen aldus Ray Schlager.
Ray Schlager(56) woont, als hij niet door Europa op weg is voor zijn werk, in het mooie Breda. Naast het Nederlands, zingt Ray ook Engelstalig repertoire.
En in de zomer van 2018 gaat u zeker op vele terrasjes en in kroegjes het nummer “Als je dat maar wil” regelmatig horen, natuurlijk kunt u Ray ook Live aan het werk zien kijk daarvoor op zijn facebookpagina https://www.facebook.com/ray.schlager.5 

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..