drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Daniël Metz : Tik ‘m Aan !

“Daniël is een ras muzikant en die heb je niet meer zoveel”, aldus Jaap Kwakman van de 3JS. Maar ook Wolter Kroes, Peter Beense, Imca Marina, en vele anderen zijn lovend over Daniël Metz. Bij het grote publiek is deze Amelander misschien nog niet zo heel erg bekend. De kans is echter levensgroot dat de muziekliefhebber deze accordeonist en toetsenist al vaak heeft horen spelen op diverse singles en albums. Nog maar net twee, wist hij al ‘Vader Jacob’ uit een piepklein pianootje ten gehore te brengen. Hij combineerde de Mavo met het conservatorium en daarvoor speelde hij als teenager al bij een bandje op zijn Ameland.


Bij de Rowwen Hèze-coverband ‘Gang Is Alles’ zal Daniël uiteindelijk 15 jaar de accordeonist zijn. In 2007 treedt hij toe tot The Mon Amour-Band uit Volendam, nadat drummer Jack Veerman hem oppikte toen Daniël met zijn band “Gang is Alles” het voorprogramma van BZN verzorgde. Na 11 mooie jaren langs vele zalen en theaters, is de formatie onlangs gestopt.

Daniël heeft ondertussen een eigen studio, geeft muziekles, speelt hij nog altijd bij Gang Is Alles, en in de zomer van 2018 is zijn eerste eigen single verschenen; ‘Tik ‘m Aan’. Gezellig! Swingend! Uptempo! Een feestplaat geschikt voor elke kroeg en feesttent! Opgenomen in zijn eigen studio met tal van gastmuzikanten terwijl Frank Verkooyen de eindmix en tevens mastering voor zijn rekening nam in The Boom! Music studio in Breda. Vanaf 27 juni op het label Nationale Artiesten Parade in de downloadshops en via de streamingsdiensten te beluisteren; de debuutsingle van Daniël Metz! ‘Kom.. en tik ‘m aan!

Website : www.danielmetzmusic.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren