Nieuwe Single Daniël Metz : Tik ‘m Aan !

“Daniël is een ras muzikant en die heb je niet meer zoveel”, aldus Jaap Kwakman van de 3JS. Maar ook Wolter Kroes, Peter Beense, Imca Marina, en vele anderen zijn lovend over Daniël Metz. Bij het grote publiek is deze Amelander misschien nog niet zo heel erg bekend. De kans is echter levensgroot dat de muziekliefhebber deze accordeonist en toetsenist al vaak heeft horen spelen op diverse singles en albums. Nog maar net twee, wist hij al ‘Vader Jacob’ uit een piepklein pianootje ten gehore te brengen. Hij combineerde de Mavo met het conservatorium en daarvoor speelde hij als teenager al bij een bandje op zijn Ameland.


Bij de Rowwen Hèze-coverband ‘Gang Is Alles’ zal Daniël uiteindelijk 15 jaar de accordeonist zijn. In 2007 treedt hij toe tot The Mon Amour-Band uit Volendam, nadat drummer Jack Veerman hem oppikte toen Daniël met zijn band “Gang is Alles” het voorprogramma van BZN verzorgde. Na 11 mooie jaren langs vele zalen en theaters, is de formatie onlangs gestopt.

Daniël heeft ondertussen een eigen studio, geeft muziekles, speelt hij nog altijd bij Gang Is Alles, en in de zomer van 2018 is zijn eerste eigen single verschenen; ‘Tik ‘m Aan’. Gezellig! Swingend! Uptempo! Een feestplaat geschikt voor elke kroeg en feesttent! Opgenomen in zijn eigen studio met tal van gastmuzikanten terwijl Frank Verkooyen de eindmix en tevens mastering voor zijn rekening nam in The Boom! Music studio in Breda. Vanaf 27 juni op het label Nationale Artiesten Parade in de downloadshops en via de streamingsdiensten te beluisteren; de debuutsingle van Daniël Metz! ‘Kom.. en tik ‘m aan!

Website : www.danielmetzmusic.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..