Ramon Sandbergen vindt verliefdheid lekkerste gevoel van de wereld !

De nieuwe single van Ramon Sandbergen gaat volgens hem over het lekkerste gevoel van de hele wereld: verliefdheid. 'Met jou mee' ontstond na een brainstormsessie van Ramon, Bram Koning en Jeroen Dirksen .  
Tijdens de brainstormsessie van zanger Ramon Sandbergen en producers Bram Koning en Jeroen Dirksen was het onderwerp allang duidelijk. "De nieuwe single kon alleen maar over onvoorwaardelijke liefde gaan. Verliefdheid is het lekkerste gevoel van de wereld.", aldus Ramon. "Verliefdheid zorgt ervoor dat er een stofje loskomt in je lijf waardoor alles in het leven nog mooier is dan het al was.", vervolgt hij.

De muziek moest aanhaken bij de vorige single 'Ik kan het niet laten'. "Met een bezoekje aan de kaapverdische eilanden nog in het lijf begon Bram op zijn gitaar te spelen", legt de zanger uit. Hierdoor ontstonden al snel de zomers klanken. Volgens Ramon daagt de aanstekelijke sound uit tot dansen, sjansen en meezingen. Precies wat hij zoekt in de een single. 'Ik kan het niet laten' heeft voor Ramon Sandbergen daarom een waardige opvolger aan 'Met jou mee'.

Website : http://ramonsandbergen.amsterdam/

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..