Nieuwe single Michelle Okken na examen !

Michelle Okken heeft een jaar gewacht voordat ze zich weer op een nieuwe single kon richten. Eerst moest de 16-jarige zangeres zich focussen op haar examen en vervolgopleiding. Nu dat achter de rug is, is het tijd voor de nieuwe single ‘Het leven lacht me toe’.
In mei 2017 kwam Michelle Okken haar single ‘Als ik jou zie’ uit. Daarna heeft ze een jaar lang moeten wachten tot ze een nieuwe single kon maken. “Ik moest lang wachten voor ik weer een single kon maken omdat ik me helemaal moest richten op mijn examen en vervolgopleiding maar nu is mijn nieuwe single er eindelijk!”, jubelt Michelle. De single ‘Het leven lacht me toe’ is er nu, maar de uitslag van het examen nog niet. Afgelopen zaterdag is de single ‘Het leven lacht me toe’ gepresenteerd, zondag is de clip openbaar gemaakt, vanaf vandaag beschikken diverse radiostations over de single en woensdag krijgt ze te horen of ze is geslaagd voor een kaderopleiding van de middelbare school.
Als alles positief uitpakt, gaat de Drentse zangeres een hele fijne zomer tegemoet met een diploma en een lekker zomers nummer op zak, want ‘Het leven lacht me toe’ is een vrolijke, zomerse single. Michelle: “Toen ik het nummer voor het eerst te horen kreeg, vond ik het meteen al een heel mooi nummer! Ook is het een mooi vervolg op 'als ik jou zie' qua muziekstijl.”. De 16-jarige artiest heeft al een eigen muziekstijl ontwikkeld en een loopbaan komt ook steeds dichterbij. Wellicht dat in de toekomst de twee elkaar gaan kruisen.

Website : www.Michelleokken.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..