Erwin Fillee met zomerse remake van oude Ronnie Tober hit ‘Pootje Baaien’

Zanger/entertainer Erwin Fillee, een telg uit een Amsterdamse artiestenfamilie. Zijn oom Dick Engelbracht was een bekende imitator/ conferencier in de jaren 60, 70 en 80 en speelde o.a. inspecteur de Vries in Bassie en Adriaan op Schattenjacht.


Erwin werd ontdekt door Veronica coryfeeën Will Luikinga en Chiel van Praag en Peter Teekamp. Dat was is 1985. Erwin maakte vele platen, werkte bij Reel records als producer en plugger, artiestenscout, was 2 jaar geluidsman (tape) bij Willeke Alberti en ruim 10 jaar van Ronnie Tober. Erwin is getrouwd met Willeke D’estell die in 1989 Veronica’s Sterrenjacht heeft gewonnen. De talentenjacht als voorloper van Idols, Popstars, Holland’s Got Talent etc. Samen hebben ze dochter Maxime die enkele jaren geleden een hitje had met een liedje van Willeke Alberti.

Erwin zelf komt nu met een echte zomerse plaat: Pootje Baaien. Een oude hit van....hoe kan het ook anders, Ronnie Tober. De release en promotie zijn weer in handen van UltimateDisk.

Website:  www.fillee.nl

F
acebook : www.facebook.com/erwin.fillet

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..