drenthe
Drenthe
Luister
Nu
twente
Twente
Luister
Nu
friesland
Friesland
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
Luister
Nu
stream1
Stream
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe single van Oliver Smeyers : Jij bent het !

Oliver Smeyers mikt... en raakt, telkens weer.
Verrassende wendingen, dat zijn we ondertussen al gewend van deze uitzonderlijke en uiterst charmante zanger. Ook met deze single release is het niet anders.

Waar de ongeschreven regel in de music business opdraagt dat er tijdens de zomerperiode enkel up-tempo songs worden uitgebracht, “herschrijft” Oliver Smeyers de wet van deze stelling. Met “Jij bent het” gebruikt hij zijn artistieke vrijheid om het roer om te gooien. Toegegeven, de zomer is een “happy” seizoen maar het lijkt wat onzinnig om te denken dat muziekliefhebbers 3 maanden lang, van ‘s morgens tot ’s avonds, enkel naar up-tempo muziek luisteren. Oliver Smeyers zorgt voor een moment van muzikale rust tussen al het zomergeweld. En wat voor een... ‘Jij bent het’ is een prachtig en romantisch nummer om bij weg te dromen tijdens een zwoele zomeravond. Het zal menig hart toch wat sneller doen slaan en dat is dan ook een vorm van up tempo . Tja, dat is nu eenmaal de magie van Oliver Smeyers.

Website : www.oliversmeyers.be
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren