Nieuwe single van Oliver Smeyers : Jij bent het !

Oliver Smeyers mikt... en raakt, telkens weer.
Verrassende wendingen, dat zijn we ondertussen al gewend van deze uitzonderlijke en uiterst charmante zanger. Ook met deze single release is het niet anders.

Waar de ongeschreven regel in de music business opdraagt dat er tijdens de zomerperiode enkel up-tempo songs worden uitgebracht, “herschrijft” Oliver Smeyers de wet van deze stelling. Met “Jij bent het” gebruikt hij zijn artistieke vrijheid om het roer om te gooien. Toegegeven, de zomer is een “happy” seizoen maar het lijkt wat onzinnig om te denken dat muziekliefhebbers 3 maanden lang, van ‘s morgens tot ’s avonds, enkel naar up-tempo muziek luisteren. Oliver Smeyers zorgt voor een moment van muzikale rust tussen al het zomergeweld. En wat voor een... ‘Jij bent het’ is een prachtig en romantisch nummer om bij weg te dromen tijdens een zwoele zomeravond. Het zal menig hart toch wat sneller doen slaan en dat is dan ook een vorm van up tempo . Tja, dat is nu eenmaal de magie van Oliver Smeyers.

Website : www.oliversmeyers.be

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..