Nieuwe Single Janah Louard : My Way (F.T. Peter Douglas)

Janah (spreek uit: Sjannah) is een zanger van origine Marokkaanse ouders, hij is in Nederland geboren en getogen en begon al op jonge leeftijd met zingen. Op 19 jarige leeftijd won hij bij Henny Huisman de Soundmixshow met zijn indrukwekkende vertolking als Rene Froger met “I will never fall in love again”.

In 2005 bracht hij al een solo album uit met Engels en Nederlandstalige liedjes met een gipsy invloed. De single “All night long” (een cover van Lionel Richie) wordt tot op vandaag veel gedraaid en gezongen in het uitgaanscircuit. Door dat succes gaf hij dat jaar ook een concert in een uitverkochte Rijswijkse Schouwburg.
Samen met zijn 2 (eveneens Haagse) muziekvrienden Mike Peterson (onlangs nog op TV bij “Topper Gezocht”) en Tino Martin (die momenteel ook een glansrijke solo carrière heeft en binnenkort weer solo in het Ziggodome staat) begon Janah in 2009 de zanggroep “JMT Gents”. Zij kregen een eigen real life soap op TV West en verkochten dat jaar het Worldforum Theater in Den Haag uit! In 2011 vulden zij met een nieuw concert 2x de Haagse poptempel “Het Paard van Troje”.

Na een periode met mooie optredens in binnen- en buitenland, maar met ook veel tijd voor het stichten van een gezin, is Janah nu klaar voor deel 2 van zijn carrière! Er wordt druk gewerkt aan een nieuw album waarop hij zijn voorliefde voor Spaans- en Engelstalige muziek met een gipsytwist zal laten horen.
De eerste single is een bewerking van de klassieker “My Way” van Frank Sinatra. Janah had dit mooie liedje niet beter kunnen opnemen dan met de bekendste Sinatra imitator van Nederland (die ook door de Soundmixshow bekend is geworden) Peter Douglas! Deze versie begint mooi en rustig en heeft een zomers en dansbaar einde.
Op het podium is Janah Louard een echte entertainer met een vol stemgeluid en groot bereik. Door zijn jarenlange ervaring kan hij een breed publiek vermaken met Nederlands, Engels en Spaans repertoire en dit liedje laat ook meteen deze verschillende kanten van deze artiest zien.
Hoe mooi is het dat precies 20 jaar na het overlijden van Frank Sinatra, deze twee zangtoppers met dit eerbetoon aan hun held komen!

Website Janah Louard : http://janahlouard.webcontrole.nl/

Website Peter Douglas: www.peterdouglas.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..