Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Jubilerend feestbeest Jettie Pallettie stelt nieuw album ‘Pinten & Patatten’ voor !

Als er één ding is dat je Jettie Pallettie moet nageven, is dat ze altijd wel te vinden is voor een stevig feestje. Al 10 jaar lang is de koningin van de kroegen en de fetisj van de feesttenten, een begrip in Nederland en Vlaanderen. Eén decennium op de planken werd dan ook passend gevierd met een nieuw album én een jubileumconcert!

Na het succes van haar verzamel-cd ‘Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters & Bellen’, stelde Jettie Pallettie zaterdagavond haar nieuwe feestalbum ‘Pinten & Patatten’ voor. “De voorbije maanden was ik druk bezig in de studio met de opnames van een spiksplinternieuw album. Het waren lange dagen, maar ik ben super tevreden met het resultaat. Jettie Pallettie, dat zijn herkenbare meezingers met gevoel en de nodige knipogen in de teksten. Het is een rijkelijk album geworden, met liedjes die even goed smaken als een verse portie friet met mayonaise en een koud pintje.”
10 jaar op de planken; zoiets kan je niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus trok Jettie Pallettie zaterdagavond met haar fans naar de Chloë Hall in Ninove voor een stevig jubileumconcert.
Bij het aansnijden van haar jubileumtaart maakte Jettie Pallettie alvast één ding duidelijk: ze zit boordevol energie om er nog minstens tien jaar bij te doen. Dat belooft nog wat !

“ Pinten & Patatten ” staat garant voor 100% Feestplezier !!

Website : www.jettiepallettie.nl
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren