Muziek

Zangeres Laura Ross wilde haar hele carrière lang al een single hebben die langzaam begint en dan een feestsfeer geeft. Samen met tekstschrijver Bram Koning heeft ze dat nu gemaakt door de foxtrot te combineren met latin. Hieruit is de nieuwe single ‘Dans met mij’ ontstaan.
“Nee nooit zou ik iets anders willen doen, nee voor geen goud of een miljoen”  is slechts één zin van het refrein van de nieuwste single van Edwin Bos. De Drentse zanger heeft ditmaal wederom gekozen voor een onvervalste truckersplaat, waarin de passie voor het beroep centraal staat. “Voor geen goud” is de titel van deze ware oorwurm, welke je vrijwel direct kunt meezingen. Voor zijn videoclip heeft Edwin de hulp ingeroepen van een bekende jongeman, die zijn passie voor het truckersleven ook niet onder stoelen of banken steekt. Ben je nieuwsgierig geworden, dan moet je zeer zeker de bijbehorende videoclip even gaan bekijken.
Hurricane Highway heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd: Heart Condition ! 
Inmiddels is het alweer 36 jaar geleden dat Anita haar eerste single getiteld “Dierenleed” uitbracht. Als dochter van Mood & Fun zanger Bennie Hulshof is muziek haar met de paplepel in gegoten. Met grote hits als “Mijn Dochter” op haar naam is Anita niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Nu is ze terug met een hartstochtelijk nummer!
Pagina 1 van 714