Luister live
naar Team FM

drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Overijssel
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu

Artiesten

You are here:Home Muziek Erik Adams - Een Lach Van Jou
Rene Wanders heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd  : kunnen wij elkaar niet vergeven !
Na het succes van “van mij geen tranen meer” weer een gezellige nieuwe single van Maria Louise.  Dit keer een echte inhaker uit de jaren 70, en opgenomen zoals Maria Louise hem met veel gevoel en passie zingt. Een nummer wat binnen een paar minuten voor de rest van de dag in je hoofd blijft zitten. De titel is “Zoals vroeger” is in de jaren 70 geschreven en gecomponeerd door
Jack de Nijs en J. Verburgt.
De uit de Krim afkomstige Wim Drenthen is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld, hij heeft al diverse singles op zijn naam staan o.a. “Vlieg, vlinder, vlieg”, “Vertrouwen” en “Kameraad”
Dit voorjaar kwam Wim met zijn debuutalbum “Kameroad” waarop al een nummer te vinden is in de streektaal en onlangs bracht hij z’n tweede nummer in de streektaal uit “Oes Baankie”
Karel Mahieu heeft een Nieuwe Single uitgebracht genaamd  : Als ik naar je kijk, zie ik tulpen !
Pagina 1 van 257

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..