drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Artiesten

You are here:Home Muziek Team FM - Muziek
Denise is pas 18 jaar en komt met haar debuut single “Als ik sorry zeg”
Denise Troost is een paar jaar geleden begonnen met het zingen en heeft destijds een nummer op genomen, die echter nooit is uitgebracht. Hierdoor kreeg ze de smaak te pakken, en is toen verder gaan kijken welke richting zij op wilde gaan.
In September 2017 kwam zijn vorige singel “ Zolang ik maar bij je ben”
uit waar hij nog steeds lekker mee toert door Nederland en langs vele radiozenders maar toch komt hij met een nieuwe single uit : “IK ZEG JE BEDANKT”
De in ’s Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel “Even Alleen”. De zanger is overigens niet alleen want heeft een professioneel team om zich heen, waaronder Jeffrey Weber die tekst en muziek heeft geschreven voor deze gloednieuwe single. Jeffrey die ook bekende hits schreef voor o.a. John de Bever heeft met “Even alleen” voor Peter van der Velden weer een heerlijke volkse meezinger met hitpotentie geschreven! De verwachtingen zijn hoog gespannen.
Michael Nobbe komt na 3 uptempo singles en een prachtige ballad nu met een heerlijk fris nummertje.
Deze keer is de single geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Frank van Etten.
Pagina 1 van 126

Over ons

  • Radio Team FM verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week live uitzendingen op nationaal en regionaal niveau. Team FM vanuit je eigen studio op de radio. Meer dan 100 vrijwilligers werken mee aan de radiozender. Vanuit 50 thuisstudio's is er veel aandacht voor regionaal talent en nieuws. Dj's uit alle regio's draaien hun eigen muziek voor de luisteraars.

Meld je aan

  • Team FM wil een succesvol landelijk netwerk van regionale deejays opzetten. Ben jij een groot muziekliefhebber? En wil je jouw programma aan een groter publiek…
Meer info....

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..