drenthe
Drenthe
-- --
Luister
Nu
twente
Twente
-- --
Luister
Nu
friesland
Friesland
-- --
Luister
Nu
overijssel
Overijssel
-- --
Luister
Nu

Artiesten

You are here:Home Muziek
De in Hilversum geboren en getogen volkszanger en ultieme vertolker van het levenslied Johan Kettenburg, lanceert zijn nieuwste single ‘Alles is over’!
Voor de productie van deze heerlijke onvervalste smartlap is Johan een samenwerking aangegaan met producer Jeroen Dirksen en componist Bram Koning. Die samen reeds verantwoordelijk waren voor hits van André Hazes en Gerard Joling.
De single + clip ‘Alles is over’ gaat over het verlies van zijn grote liefde die kiest voor iemand met geld. Uiteindelijk is Johan dus veel beter af en geniet weer van het leven.
Rob Dekay heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen !
Bottom Of You is de nieuwste single van Kokab, getekend via Big Top label, wat weer bij Warner ADA hoort.  Kokab had eerder al succes met Got U (Ready Or Not) in 2017 (alleen op Spotify al 13,5 miljoen streams)
Oliver Smeyers heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Ik Leef Op Hoop !
Pagina 1 van 324

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..