DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Artiesten

You are here:Home Muziek
11 januari 2020 lanceerde Tony van den Dungen ‘Van Mij’, alweer de derde solo-single van zijn prachtige album ‘Een nieuw begin’  ‘Van Mij’ is misschien wel de best ontvangen track van zijn album, deze viel direct goed bij het publiek en zelfs door Spotify werd deze track na release van het album in hun playlists opgenomen. Ook niet zo verwonderlijk, deze catchy, energieke popsong, een echte podiumplaat, nodigt gelijk uit om het hard mee te zingen.
Kippenvel! Op 10 januari kwam Simone Eversdijk uit met een prachtige eigen versie van ‘Reünie’, de grote hit van Snelle  10 januari is voor Simone symbolische datum... ‘zonder jou was er geen muziek, bedankt voor die vlam, want die brandt weer als nooit tevoren....’
Na de vele singles die door de jaren heen zijn gemaakt is Roy Hoffman inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij begon in 2013 met zijn eerste landelijke single 'Als Ik Jou Zie" die veel aandacht trok. Daarna volgde meerdere singles zich in hard tempo op door de jaren, waaronder een van Roy's bekendste single 'Zonder 'N Cent Ben Je Geboren. Met deze single kwam Roy bij veel regionale en landelijke stations waardoor hij zijn naamsbekendheid wist uit te breiden en met deze single een ware feestshit wist te creëren.
Een verhaal over een geitje en een indiaan, dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe carnavalssingle van Jettie Pallettie. Het lijkt een onmogelijke combinatie, maar niemand anders dan Jettie Pallettie kan hier op haar geheel eigen wijze een heerlijke meezinger van maken. Een onvervalste carnavalsdeun met tal van gekkigheden die Pallettie zo eigen zijn, maken deze single tot een carnavalskraker van jewelste.
Pagina 1 van 559
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.