Single Ingmar Hut : Jij bent om op te vreten !

Gepubliceerd april 15, 2021
Nadat hij afgelopen najaar een prachtig lied “”Vandaag (opnieuw had uitgebracht) en in vele lijsten te zien was, komt Ingmar Hut met de nieuwe single Jij bent om op te vreten‘. dit nummer is geschreven door Pascal de Vormer en gecomponeerd door Edwin Geres.
Sinds dat hij in 2018 voor het eerst de studio indook heeft hij al diverse nummers opgenomen. Het begon met het nummer ´Vandaag´ zijn 2e nummer “Wie goed doet, die goed ontmoet” zijn 3e nummer “Bij de Griekse zee” en zijn 4e single Het leven is zo mooi! ” en zijn 5e single Vaarwel Adios ” en zijn 5e single Vandaag” en nu dus dan zijn 6e single “Jij bent om op te vreten”
Ingmar brengt het nummer Jij bent om op te vreten uit, een heerlijke meezinger die bij menigte mensen zou blijven hangen. Een vlotte meezinger vol met accordeon zo als we van Ingmar gewent zijn een beetje positieve tijd kunnen we allemaal wel gebruiken. Dat laat Ingmar duidelijk weten in zijn nieuwe single!
Naast de liefde voor muziek had hij ook een grote wens en dat was radio maken, Hij verhuisde naar het Drentse dorpje Echten en nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien, kon hij al gauw beginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde, als technicus waar hij muziek kon draaien in een paar vaste radioprogramma’s. En een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen Radioshow dat iedere zondag te beluisteren is op de zender van de lokale omroep van Zuidwolde. waar hij natuurlijk het Nederlandse lied draait.

Meer informatie : Facebook Ingmar Hut

Media