Janneke de Roo - Jij bent mijn liefde hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM

Tipper van de week 40. Janneke de Roo is blij met de nieuwe single ‘Jij bent de liefde’ die ze samen maakte met producer Kees Tel. Ze vond dat er wel weer een gezellig en vrolijk nummer kon komen. “Mijn fans zijn er ook blij mee, dat weet ik zeker, want die willen mij blij zien”, aldus Janneke.


Volgens Janneke de Roo is het tijd dat de fans haar weer écht blij zien. Na een aantal jaren van verdriet na het overlijden van haar man Kor, is het daar nu tijd voor. “Er moest wel een nummer komen waar ik zeker van weet dat Kor het mooi had gevonden”, aldus Janneke. Dat nummer is ‘Jij bent de liefde’ geworden.

“Kees Tel en ik hebben voor dit nummer en deze tekst gekozen. Een echt up-tempo en vrolijk nummer.. dus weer een echt Janneke de Roo nummer”, vertelt de Drentse zangeres. ‘Jij bent de liefde’ is een gezellig en vrolijk liedje waar Janneke echt blij mee is. “Mijn fans zijn er ook blij mee, dat weet ik zeker, want die willen mij blij zien”, aldus Janneke.

Website Janneke de Roo : www.JannekedeRoo.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..