Nieuwe single Gers Pardoel - Valuta ft. Jairzinho

De nieuwe single ‘Valuta’ ft. Jairzinho van Gers Pardoel komt uit op 12 mei 2017, de verjaardag van Gers! De track is geschreven door Gers en Jairzinho en geproduceerd door Gers en Monsif.

Gers zal de single samen met Jairzinho live primeuren door middel van een spectaculair optreden in Club Villa Thalia op 12 mei.
Eerst zal de videoclip worden afgespeeld op 360 graden projectie schermen waarna de heren over het publiek zullen “vliegen” en landen op het podium. ‘Valuta’ heeft mooie coupletten met een aanstekelijke hook.
Met daarop een pakkende verse van Jairzinho, ook bekend van ‘Laat niet Los’, ‘Gass’ en ‘Tempo’.
Je kent Gers van de hits als “Ik Neem Je Mee”, “Liever Dan Lief”, “Bagagedrager” en “Louise”!
De afgelopen periode is Gers druk geweest met zijn eerste theatertour door Vlaanderen en het afronden van zijn derde studio album.
Op dit moment is Gers te zien als deelnemer aan Liefde voor Muziek @ VTM België, waar hij ook de playlisten bestijgt met de single ‘Boeng’ (cover van Natalia – Boom) afkomstig uit het programma.
Gers tourt deze zomer samen met zijn band door Nederland en België.

 

 

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..