Zaterdagmiddag 23 Oktober 16:00 uur : Het verhaal achter de plaat ''Elke Seconde'' van Belinda Kinnaer !

Gepubliceerd oktober 22, 2021
Zaterdagmiddag 23 Oktober om 16:00 uur komt Belinda Kinnaer  langs in de studio om Het verhaal achter de plaat ''Elke Seconde'' te vertellen Martin’s MuziekMix  ! 

Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière. En dat heeft haar geen windeieren gelegd.

Begin januari 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van ‘Neem Je leven’, eerder uitgebracht door Marco Borsato. Het werd een nummer 1 hit, net zoals “de tijd van m’n leven” en “het leven valt best mee”. Haar “Zeven Oceanen”, geschreven door de Zuid-Afrikaanse Rudi Claase, is inmiddels een klassieker geworden in het Nederlandstalig genre.

Nu heeft ze een nieuwe single ''Elke Seconde''. Hier gaat ze alles over vertellen ! 

Dus ben je hier benieuwd naar ? Luister dan gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm of neem een kijkje in de studio via https://teamfm.nl/live

Meer informatie Belinda Kinnaer : www.belindakinnaer.com
Last modified on vrijdag, 22 oktober 2021 19:55

Media