Nieuw: Omri – Chase The Dream

Omri – “Chase The Dream” Omri Tindal (1986) is een Rotterdamse singer-songwriter. Op 16-jarige leeftijd werd hij verliefd op muziek en is zijn dromen na gaan jagen.

Omri is begonnen in de close harmony groep Delighted, na een tour van een aantal maanden in Spanje werd hij gevraagd voor de theatertour Soul Brothers. Hiermee heeft hij getourd langs de grote theaters in
Nederland. In 2012 deed hij mee aan het wereldwijd bekende programma The Voice Of Holland. Hier schopte hij het tot de liveshows. Daarna speelde hij o.a. in de musicals Jersey Boys en Dreamgirls.
Eind 2016 had hij een rol in de Nederlandse bioscoopfilm De Zevende Hemel en stond hij in de Ziggo Dome tijdens Let’s Dance. In april 2017 speelt hij Petrus in The Passion.

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..