Nieuwe single Johnny Bolk

Nieuwe single Johnny Bolk. ALMELO – Nieuwe single ‘Moet dat nou’ van Johnny Bolk. Het nummer gaat over brokkenpiloten. Bolk is nauw verbonden met de transport en daardoor de aangewezen persoon om hier een single bij te maken.

Steeds meer weggebruikers maken gebruik van een dashcam. Daardoor verschijnen er regelmatig filmpjes van wegmisbruikers of ongelukken. Dit item wordt momenteel uitgewerkt tot ‘Dashcam the Movie’ en een daarbij horende titelsong.
De nieuwe single ‘Moet dat nou’ is zomaar op Johnny zijn pad gekomen. Dat betekent dat de planning voor het uitbrengen van bepaalde singles van zijn debuutalbum ‘Convoi Exceptionnel’ is opgeschoven tot na de carnaval.

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..