Duo Knotsgek - Laat Het Feest Maar Snel Beginnen

Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren.
Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter van vorig jaar "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"?
Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Laat Het Feest Maar Snel Beginnen".
Het vrolijke duo, bestaande uit Gerbrand Cools en Fabian Somers dook hiervoor wederom de studio in met hun vaste producer Harald Queens en leveren wederom een topproduct af.
De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Laat het feest maar snel beginnen.... Duo Knotsgek is er klaar voor!!!

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..