×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 934 niet laden

De Dikdakkers - Een man van amore

Gepubliceerd november 01, 2016
MEPPEL / DEDEMSVAART – De nieuwe single ‘Een man van amore’ van de Dikdakkers komt vandaag officieel uit. Het is een veelzijdig nummer wat makkelijk is mee te zingen.Om de vraag of ze zelf écht mannen van amore zijn, moeten Hans en Anton van de Dikdakkers toch wel lachen. Of het helemaal autobiografisch is, mag men zelf in vullen. Volgens hen is het een veelzijdig nummer. “In het lied ‘Een man van Amore’ zit gevoel, emotie, passie en feest.”, verklaart Anton.

Naast die elementen bevat het nummer een hoog meezinggehalte en dat maakt het ook direct tot een waardig Dikdakkers-nummer. “We vinden ‘m goed, omdat het liedje al na één keer luisteren blijft hangen. Je zingt het zo gemakkelijk mee!” aldus Hans.

‘Een man van amore’ is de opvolger van ‘Capuchongejongejonge’ en is geschreven door Bram Koning. Koning schrijft regelmatig nummers voor het feest-duo zoals ‘Cowboys en indianen’ en ‘Lachen’. Dit zijn eveneens echte meezingers. Vanaf vandaag kan er volop worden meegezongen met de nieuwe single ‘Een man van amore’.
Meer informatie;
Youtube video: Klik hier
Website: Klik hier